Vinkkejä hyvistä peleistä löydät netin eri peliarvostelusivustoilta. Myös kirjoittamalla pelin nimen googleen löydät varmasti pelistä kirjoitettuja arvosteluja. Peliarvosteluissa on tärkeää perustella kantansa kunnolla ja havainnollistaa, miksi peli on hyvä tai huono. Peliarvostelujen avulla muut pelaajat saavat vinkkejä, kannattaako heidän kokeilla peliä vai ei. Arvostelujen lukeminen on ihan kannattavaa puuhaa, sillä näin saat helposti käsityksen, millaisesta pelistä on kysymys ennen kuin lähdet pelin kimppuun. Voihan olla, että arvostelun luettuasi et enää haluakaan pelata kyseistä peliä. Arvostelu voi siis todella avartaa katsettasi pelin suhteen. Alla on listattuna muutamia sivustoja, joista löytyy peliarvosteluja.

Gamespot-sivustolta löytyy omia arvosteluja, ennakkokatsauksia ja reportaaseja pelejä koskien. Sivusto on keskittynyt tietokone- ja videopeleihin ja se on erittäin luotettava ja rehellinen. Pohjoismaiden suurin pelisivusto on Gamereactor, joka tarjoaa pelialan kuumimmat arviot, uutiset ja trailerit. IGN:stä (Imagine Games Network) löydät peliaiheisia uutisia, arvosteluja ja kolumneja. Dome.fi -sivusto on täynnä peliarvosteluja. Sivustolla kerrotaan tarkasti pelin tekniset tiedot, pelin kotisivu, pelin idea sekä se, miten arvostelija on kyseisen pelin kokenut.

Arvosteluhaku.fi -sivustolta löytyy peliarvosteluja. Siellä on kerrottu tietoja pelistä, millä laitteilla peliä voi pelata, annettu pelille arvosana ja näytetään pelivideo. Peliarvostelu.com -sivustolta niin ikään löytyy arvosteluja erilaisista peleistä. Siellä on kerrottu ensin pelin idea ja miten sitä pelataan sekä sitten lopuksi listattu plussat ja miinukset peliin liittyen. Myös Pelaajalehden sivuilta löytyy arvostelut-osio. Siellä jokainen voi avata sanaisen arkkunsa ja käydä kommentoimassa pelejä sekä niiden toimivuutta.