On vaikea tarkkaan sanoa mitkä juuri nyt ovat parhaita pelejä, mutta ainakin on helppo suosituimmat, eli nämä pelit ovat lajissaan kuuminta hottia, käyttääksemme sanontaa joka ei itse ole kuuminta hottia juuri nyt: Hedelmäpeli- eli slottispeleistä juuri nyt pinnalla killuu Starburst: Pelissä on hauska avaruusmusiikki, ja sen tyylikäs mutta yksinkertainen grafiikka pyörii hyvin kaikilla selaimilla ja tietysti puhelimen näytöllä, Betssonin mobiilisovelluksen voi ladata sekä Android-puhelimille että iOS-laitteille eli iPhonelle.

Videohedelmäpelit ovat hyvin suosittuja rahapelejä netissä, mutta peliä voi kyllä myös kokeilla ilmaiseksi ja ilman rekisteröitymistä. Videohedelmäpelien valttina on helppo pelattavuus ja mielenkiintoset grafiikat, Starburst on tietysti suosittu voittomahdollisuuksien takia, ei pelkästään ulkonäön: pelimahdollisuuksia ja bonuksia on paljon. Räjähtävä tähtisade ruudulla tarkoittaa ilmaispelien voittamista. Pelissä on usein myös turnauksia joissa parhaiten pärjänneet voittavat jackpot-palkintoja.

Kaikkien aikojen suosituin ilmainen massiivinen monen pelaajan verkkoroolipeli – onpas siinä sanahirviötä kerrakseen – on RuneScape. Peli on ollut toiminnassa jo vuodesta 2001 ja sillä on lähes 180 000 000 rekisteröityä pelaajaa, mutta koska peli on ilmainen on vaikea sanoa kuinka moni on aktiivisesti pelissä mukana. Silti, pelaajat ovat myös useaan otteeseen äänestäneet RuneScapen parhaaksi MMORPG-peliksi ainakin ilmaispelien joukosta. Pelissä on myös premium-versio joka maksaa pelaajille, täytyy kai palvelinten sähkölasku jollain kattaa.

Facebook on valinnut Criminal Case-pelin vuoden 2013 peliksi. Pelissä pelaajat etsivät vihjeitä rikosten ratkaisulle. Facebookissa peliä pelaa jo 10 miljoonaa pelaajaa, ole kavereistasi ensimmäinen kuten tavataan sanoa. Vaikka tuskin olet, jos nyt alat pelata… peli on myös suomalaisten pelaajien suosikkeja, vaikka kielivaihtoehdoissa ei ole suomea. Peli perustuu niin sanottuun hidden object-malliin, jossa kuvasta pitää löytää tietty määrä esineitä (termi on yleisessä käytössä vaikka esineet eivät ole varsinaisesti ”hidden” eli piilossa, ne vain pitää tunnistaa). Peli on ranskalaisen indie-yhtiön työtä, jostain syystä juuri Ranskasta on tullut monia sarjakuva tai cel-animaatiotyylisiä tietokonepelejä, ehkä koska sarjakuvat ovat sinänsä suosittuja. Tämäkin on sarjakuvamaisen selkeä ja miellyttävä katsottava, mutta pelin ääniraita on aika kauhea. Onneksi se ei ole pelaamiselle välttämätöntä.