Suurimpia ja suosituimpia nettipelejä tällä hetkellä ovat ainakin Kulta-Jaska, Gladiator Jackpot sekä Emma. Kulta-Jaskan ominaisuutena on erikoinen ja monipuolinen mekaniikka, joka saa monet pelaajat innostumaan pelistä ja pelaamaan sitä aina uudestaan ja uudestaan. Rullilla olevia muinaisia merkkejä yritetään saada peräkkäin. Voitonjako erottaa tämän pelin muista peleistä sillä voittavan linjan ilmestyessä rullille maksetaan siitä voitto heti ja ruudut räjäytetään pois. Seuraavaksi uusia ruutuja putoaa kentälle ilmaiseksi ja voit saada näistä uusia voittoja. Näin jatkuu niin kauan kun voittoja tulee ja myös voittokerroin kasvaa.

Gladiator Jackpot on, kuten nimikin kertoo, gladiaattoriaiheinen kolikkopeli. Se on monilinjainen peli, jossa on myös normaalien voittojen lisäksi jaossa jackpot-voitto. Emma on retkeilyteemainen, monilinjainen kolikkopeli. Siinä on mahdollisuus tuplaukseen, bonuspeleihin ja vapaapeleihin.

Hedelmäpeleistä suosituimpia ovat Mega Moolah, Mega Fortune, Hall of Gods ja Arabian Nights. Mega Moolah on viisikiekkoinen, klassinen hedelmäpeli viidakkoteemalla. Kaikista netin hedelmäpeleista Mega Moolahissa on suurin jackpot. Mega Fortune on viisirullainen kolikkopeli, jossa on 25 voittolinjaa sekä ilmaiskierros- ja bonuspelitoiminnot. Hall of Godsin teemana on viikingit. Tässä pelisssä panoksella on väliä, jos mielit saada jättipotteja. Arabian Nights -pelissä teemana on arabialaisuus ja se on viisirullainen, kymmenen pelilinjan peli. Peli sisältää jokerisymbolit, satunnaisvoittosymbolit, ilmaiset bonuselit ja monsteri-jättipotin.

Suomalaisten suosimat Jokers Wild (Jokeripokeri) ja Deuces Wild (Kakkospokeri) kuuluvat myös suosituimpien pelien joukkoon. Tässä vain muutama maininta nettipeleistä. Sukella netin ihmeelliseen maailmaan ja löydä lisää suosittuja pelejä.