Tämä tv:stä lainattu vielä uusi peli on tavoitellut suomalaisten suosiota ja saavuttanutkin sen viime aikoina. Sen kyyditti meille Casinoeuro kehittäen varsin hauskasti etenevän kolikkopelin, jota pääsee kätevästi pelaamaan netissä. Tähän viiden kiekon peliin on yhdistetty mukava määrä bonuksia, kasvavia voittopotteja sekä grafiikkaa, joka mukailee peliäsi hauskasti. Se löytyy muiden kolikkopelien joukosta, jotka on valittavissa peli Galleriasta.

Tässä kiinnostavassa pelissä grafiikka on sidottu mahtavasti pelin sointuihin, ja koko peli myötäilee TV show’n aihetta tuttuun tapaan. Ellet ole katsonut ohjelmaa koskaan tv:ssä, niin saattaa olla paikallaan vilkaista sitä vaikkapa vain yhden jakson ajan, jotta saat käsityksen juonesta. Ja ilman sitä katsomattakin, pääset jyvälle asiasta pian, sillä pelin kulku selviää nopeasti. Tässä auttaa myös mahdollinen pelaaminen leikkirahoin, jos haluat harjoitella ja kätevästi tarkistaa taitosi ennen rahallisesti palaamista.

Peli lähtee käyntiin varsin pienillä panoksilla ja mahdollisuudet voittoihin kasvavat jokaisella kierroksella. Pelissä on hauskuutta pelin isännän hääriessä peliä edustaen kauniin avustajansa kanssa, jolla on pinkit hiukset. Tässä klassista pelimaailman roolijakoa, joka on luotu hauskuuttamaan pelaajaa pienellä yliampumisella.

Time for Deal on siis hauska ja helppo peli ihan jokaiselle. Kertoimet ovat korkeat, joten pienelläkin panoksella saatat saada kivan palautuksen. Peliin on kehitetty monenlaisia vaihtoehtoja, ja voit valita niistä itsellesi sopivat pelatessasi. Ne putkahtelevat kohdallesi, joten säädät itse pelisi tason ja jännyyden.

Animaatiot todellakin tempaavat sinut mukaansa. Musiikki on mukavaa swingiä, joka kyydittää ajatuksesi pelimaailman mukaan. Musiikin vahvuutta voit tietenkin säädellä omilla laitteillasi itsellesi sopivaksi tausta musiikiksi.

Pelin voit kokeeksi alkaa kevyesti leikkirahoin ja testata omat kykysi. Voittaminen näinkin on ihan mukava ja leppoisaa, mutta kun alkaa varmuutta tulemaan, ehkä kokeilet onneasi oikein panoksin. Mukana on silloin tietenkin bonus-peli kierros ja jättipotin suuruus on kymmenissä tuhansissa. Mahtavaa.

Kuka olisi uskonut, että aikuisillakin on näin hauskaa animaatioiden parissa.
Time for a Deal on Ash Gaming kehitetty peli ja sopii peliksi moneen tilaisuuteen monelle pelaajalle. Ei ole ihme, että suomalaiset suosivat kolikkopelejä vaativien pokereiden vastapainoksi.