Kyseinen peli on Wargaming.netin kehittämä ja julkaisema ilmainen tankkisotapeli. Peli on kuvattu kolmannesta persoonasta. Pelissä kaksi 15 panssarivaunun tiimiä taistelee keskenään. Tavoitteena on siis tuhota vastustajan koko joukkue tai vangita sen tukikohdassa oleva lippu. Haastetta peliin tuo se, että tarjolla on viisi erilaista tankkityyppiä ja näistä jokaisessa on kymmeniä erilaisia vaunuja. Vaunut on jaettu kansallisuuksien mukaan eri puiksi. Jokaisella tankkityypillä on omat yleiset roolinsa, joita tulee noudattaa.

 

Matalalla tasolla olevat vaunut ovat kevyitä tai keskiraskaita vaunuja. Kevyiden vaunujen tehtävänä on tiedustella. Ne on varustettu hyvällä liikkumisnopeudella ja kantavalla radiolla. Vaunujen tulisi ajaa hyvään kyttäyspaikkaan ja välittää tietoa vihollisten liikkeistä omalle tiimille. Keskiraskaat vaunut voivat olla lähes minkälaisia tahansa, joko tiedustelijoita, snipuja tai kaartotaistelijoita. Keskiraskaiden vaunujen tulee pysyä liikkeessä ja iskeä sinne, missä vihollinen odottaa heitä vähiten. Rynnäkön johtaminen, iskujen vastaanottaminen ja vihollisen tulen vetäminen puoleensa on raskaiden vaunujen tehtävänä. Panssaritorjuntavaunut ovat tässä pelissä tarkka-ampujia. Ominaisuuksiltaan ne ovat kankeita, kevyesti panssaroituja, tornittomia ja ne piiloutuvat hyvin. Telatykkien tehtävänä on muiden taistelun tukeminen .

Pelimuotoina ovat mm. normaalitaistelu ja historiallinen taistelu. Normaalitaistelussa on kaksi 15 tankin joukkuetta. Tarkoituksena on tuhota vastustajan kaikki tankit tai vallata tukikohta. Historiallisessa taistelussa pelataan oikeassa taistelussa, jossa pyritään saavuttamaan maailman herruus valtaamalla provinsseja. Tekemällä vahinkoa ja pelaamalla hyvin ansaitset kokemuspisteitä, rahaa ja voittoja.